Maandprogramma

Geachte knoopkelezer(es)
Graag heten we u welkom in het laatste knoopke van het werkjaar 2018-2019! Een jaar tot nu toe al vol enthousiasme, plezier en supertoffe ervaringen! Deze trend zetten we natuurlijk gewoon door in mei, juni en zelfs in juli tijdens de hoogtepunten van een scoutsjaar: de kampen!
Om u als lid of ouder te verlossen van de vraag “Waar gaan die mannen nu weer naartoe trekken?” organiseren al onze groepen een kampinfoavond. Wanneer deze voor uw zoon juist valt, kunt u lezen onder de juiste tak.
We kunnen u alvast wel de juiste kampdata meedelen:

-Kapoenen: 25 – 31 juli
-Welpen: 22 – 31 juli
-Jong-verkenners: 9 – 19 juli
-Verkenners: 6 tot 16 juli
-Jins: 4 tot 15 juli

Ook willen we jullie van harte uitnodigen op onze vernieuwde feestweekend van 28 tot 29 juni. We trappen het weekend af met het Pullenbal, dé ideale gelegenheid voor alle Essense jongeren om de zomer in te zetten. Op zaterdag 29 juni organiseren we voor de eerste keer een Foodtruckfestival, waar iedereen welkom is om een hapje te komen eten. Tussen 16u en 17u wordt er ook gedacht aan randanimatie voor de allerkleinsten. Kom dat zien, zou ik zeggen. En het weekend afsluiten doen we met de guerrillatocht. Meer info hierover volgt uiteraard nog!
Wij, de groepsleiding, kunnen u alvast ook meedelen dat vanaf volgend jaar onze scouts een nieuwe frisse wind zal ervaren. Aan onze termijn is helaas een einde gekomen en graag geven we de fakkel door aan een nieuw team van sterke, gemotiveerde leiding! Wie dat juist gaat zijn, ontdekt u nog wel in de loop van volgende maanden!
Er rest ons niets anders dan u voor de laatste keer, via het Knoopke, een stevige linker aan te bieden!
Florian van Veldhoven, Alexander Heuvelings en Joppe Van Tichelen

Scouts & gidsen