Maandprogramma

Beste lezers en lezeressen van het Voorwoord,

Het toch niet meer zo nagelnieuwe 2018 gaat inmiddels zijn vierde maand in, en– met enige trots– kunnen we toch wel stellen dat we er tot hier toe alvast een geslaagd kwartaal (zo heet dat immers in het vakjargon) op hebben zitten. Uw favoriete scoutsgroep bevoorraadde onder andere de hele gemeente met kleurige Azalea’s (of waren het nu toch Azaléa’s?).
De maand april staat weer vol scouteske activiteiten. Een spannende schattenjacht bij de welpen, een grote zwemuitstap voor de kapoenen, een nagelbijtende go-cartrace bij de jv’s, de fameuze 24 uur bij de v’s en een volwaardige jinsstage bij de jins.
Verder staat deze maand voor de leiding volop in het teken van de kampen. De Kampvoorbereidingsweekends zijn allemaal achter de rug en de laatste hand wordt gelegd aan de eivolle programma’s die door de takleiding gebundeld worden in kampboeken. Deze worden vervolgens nagelezen door de groepsleiding en gekeurd door de Districtscommissarisen (ofte DC’s, de verantwoordelijken van een aantal scoutsgroepen in de regio). Op die manier bent u er als ouder zeker van dat uw zoon een veilig en vooral plezant kamp tegemoet gaat.
Bij deze rest er ons u enkel nog een Zalig Pasen te wensen.
Voor vragen en / of opmerkingen kan u nog altijd terecht op groepsleiding @scoutsessencentrum.be

Een stevige linker,
Florian,Alexander & Joppe

Alvast enkele belangrijke data om vrij te houden:
31 april: jinz in my pants(Jinfuif)
11 mei: V - Café
7 tot 20 juli: verkennerkamp