Maandprogramma

Beste lezers,

De warme maanden staan weer voor de deur en dit is al reeds het laatste voorwoord van dit scoutsjaar, we hebben dus heel wat om jullie te vertellen.
In de maand mei staat weer zoals elk jaar de guerrillatocht voor onze leden op het programma. Op 6 mei zullen de jongverkenners, de verkenners en de jins de zotste avonturen beleven op deze dolle dag.
Op 13 mei hebben de jongverkenners ook hun sponsortocht. Dit jaar wagen ze zich weer aan een heuse triatlon. Hun doel is een extra centje bijeen te sprokkelen om hun kamp te financieren. Hierbij een warme oproep om te steunen. U kan hiervoor terecht bij de leiding/leden die deze uitdaging aangaan.
Ook de kampen komen stillaan dichter en dichter. De leiding organiseert daarom ook deze maand een kampinfomoment. Op vrijdag 11 mei zijn alle ouders van kapoenen tot jongverkenners welkom op onze lokalen. Daar kan u al uw vragen kwijt aan de leiding. De juiste uren vindt u in het maandprogramma van uw zoon. Achteraf kan u nog wat gezellig bijkletsen op het jaarlijkse V-café. De verkenners staan voor u klaar een gezellige avond te bezorgen ten voordele van hun kamp. Dit zal doorgaan in onze lokalen.
In juni wordt het weer druk, druk, druk. De examens komen eraan maar tevens ook de befaamde scoutsdriedaagse. Dit jaar zal de driedaagse plaats vinden in het weekend van 29 – 30 – 1 juni / juli. U kan u al verheugen op een heftige dosis spanning met de guerrillatocht op vrijdag. Op zaterdag, de knaller van formaat, het Pullenbal en tot slot op zondag bent u welkom om de leiding en leden de constructies te zien afbreken op onze Break Down Brunch. Meer info op www.pullenbal.be. Tot dan!

Een stevige linker,
Florian, Alexander & Joppe

Alvast enkele belangrijke data om vrij te houden:
11 mei: V - Café
7 tot 20 juli: verkennerkamp