Maandprogramma

Beste leden, ouders, sympathisanten
De maand september was traditiegetrouw een maand vol met leuke programma’s. De verrassingsreis naar Bellewaerde; de overgang, waar we jammer genoeg afscheid hebben moeten nemen van een aantal ervaren rotten, maar gelukkig ook een aantal nieuwe ‘pas afgestudeerde’ leiders hebben mogen verwelkomen; en de startdag, waar we een heleboel nieuwe gezichtjes eens kwamen proeven van de scouts.
Met het nieuwe jaarthema, Minder is meer, wil scouts en gidsen Vlaanderen dit jaar samen met al haar 82.000 leden en leiders gaan voor minder afval, minder voedselverspilling en minder energieverspilling. We zullen ons hier dit jaar dan ook extra voor proberen in te zetten.
Oktober is de maand waar traditioneel de meeste takken op weekend gaan. Dat is dit jaar niet anders. Zowel de welpen, als de jong-verkenners als de jins zullen een weekend andere oorden op zoeken. Hoe deze weekends alvast maar vrij. De exacte data vind je in het maandprogramma.
Er rest ons nog enkel als groepsleiding namens de hele leidingsploeg iedereen een fantastisch jaar toe te wensen!

Een stevige linker
Florian van Veldhoven, Alexander Heuvelings & Joppe Van Tichelen