Maandprogramma

Beste ouders, leden, sympathisant (kortom: Knoopkelezer)

De dagen worden stilletjes aan weer korter en korter en ook de temperaturen nemen een duik naar beneden. Dit kan maar een ding betekenen: de herfst is in het land. Maar dit wil niet zeggen dat wij, stoere scoutsjongens, de komende maanden binnen gaan zitten onder een warm dekentje. De eerste twee toffe scoutsmaanden zitten er immers al op, en de derde kan hier zeker niet voor onder doen.
De maand november zal weer vol zitten met tal van leuke activiteiten. Toch wil ik graag drie activiteiten nog even in de verf zetten. 24 november organiseren de jongverkenners een mexicaanse avond waar iedereen welkom is om lekker iets te komen en te drinken. De link voor de inschrijving kan u vinden op ons facebook evenement. Op 25 november is het mosselmis en mosselfeesten van de Kern. De Kern is de overkoepelende organisatie die ervoor zorgt dat we onze emmers niet moeten gebruiken om regenwater op te vangen en dat we veilig en wel al onze leden en ons materiaal droog kunnen houden in de voorbije én komende maanden! Voor een schappelijke prijs krijgt u een lekker bord mosselen of zalig stoofvlees. Afkomen is dus de boodschap!
25 november is ook de dag dat Essen hoog bezoek krijgt. Onze goedheiligman komt wederom zijn voorbereidingen treffen in Essen zodat onze schoentjes goed gevuld kunnen worden met lekkers en leuks. Kleine tip voor de kleinvoetigen onder ons: de schoen van papa of mama mag ook mee klaargezet worden!
Er rest ons u nu enkel een nog een stevige linker aan te bieden!

Stevige linker
Florian van Veldhoven, Alexander Heuvelings & Joppe Van Tichelen